Za osunčanu i zdravu kožu

Ladival


Za zdravlje naše kože ništa nije važnije od pouzdane zaštite od sunca. Ladival proizvodi vrhunske njemačke kvalitete osmišljeni su za optimalnu zaštitu i njegu, posebno zahvaljujući jedinstvenoj trostrukoj zaštiti od UV-B, UV-A i infracrvenog zračenja čime Ladival postavlja novi standard u zaštiti od sunca. Filozofija oblikovanja Ladival proizvoda jest minimalizam sastojaka te maksimalna učinkovitost. Njemački proizvođač STADA vodeći je proizvođač u razvijanju i inovaciji na području zaštite od sunca s više od 30 godina iskustva i kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj kako bi ponudio inteligentnu i apsolutno pouzdanu zaštitu od sunca. Za zdravu i osunčanu kožu - Ladival.


O Ladivalu

PREDANOST


Posvećeni smo izvrsnosti. Naše kreme za sunčanje rezultat su 30-godišnjeg istraživanja, inovacija, znanosti i farmaceutske kvalitete. Potražite ih u ljekarni.

ODGOVORNOST


Odgovoran za zaštitu i zdravlje kože, Ladival je pionir u trostrukoj zaštiti od sunca, s čistim dermo-kozmetičkim formulama, bez umjetnih boja i nepotrebne kemije, ali s posebno odabranim sastojcima.

ECO-FRENDLY


Naša svjesnost i poštovanje života čine obvezu ne samo prema našoj koži, već i svemu oko nas, jer je iznimno važno brinuti se za budućnost našeg planeta.