Od koje dobi djeca mogu koristiti Ladival?

3.jpg

Dojenčad i djeca su zbog svoje osjetljive kože jedna od skupina najosjetljivijih na samo izlaganje suncu i na njegove štetne učinke. Ladival For Children asortiman za sunčanje je idealan za malu djecu zbog sastava bez parabena ili bilo koje druge vrste konzervansa, bez boja, bez parfema i bez PEG emulgatora, poštuje kožu i sprečava alergijske reakcije.

Kao i svi Ladival proizvodi sadrži patentiranu formulu za zaštitu od infracrvenog A (IR-A) zračenja, sprečavajući gubitak vezivnog tkiva, nešto što je bitno za osjetljivu kožu djece. Osim što ima filtre visoke učinkovitosti koji kombiniraju mikro-pigmente i organske filtre za veću zaštitu, ima i visoku otpornost na vodu. Ove odlike čine Ladival Children idealnom kremom za sunčanje za naše najmanje.

Ladival treba pažljivo nanijeti na sve izložene dijelove tijela. Treba napomenuti da djeca mlađa od godine dana ne smiju biti izložena izravnom suncu! Za djecu koja još nisu navršila godinu dana, a trebaju provesti neko vrijeme na suncu (npr. vani u dječjim kolicima), preporučuje se uz kreme za zaštitu od sunca koristiti i druge moguće zaštite od sunca, kao što su šešir, dugi rukavi, sunčane naočale itd. No, zapravo ne postoji dobna granica za upotrebu Ladival proizvoda.

Odgovori na pitanja koja bi Vas mogla zanimati

Koja krema za sunčanje se preporučuje kod neurodermatitisa?

Neurodermatitis je upalna bolest kože povezana sa stvaranjem naslaga prištića na koži i upornim svr...

Što biste trebali znati o Mallorca aknama?

Mallorca akne je naziv za poseban oblik fotodermatoze ili alergije na sunce, uzrokovan sunčevim UV-...

Što su fotoliaza i liposomi te kako djeluje Ladival Akut Fluid nakon sunčanja?

Ladival Akut Fluid je zaštitni dermatološki proizvod s aktivnim liposomima koji sadrže enzime dobiv...