O Ladivalu

Sa više od 30 godina iskustva, Ladival je razvio čiste dermo-kozmetičke formule te nudi sveobuhvatan asortiman kozmetike za zaštitu od sunca za svaki tip kože. Ladival proizvodi jedni su od najprodavanijih proizvoda za zaštitu od sunca u njemačkim ljekarnama već duže vrijeme.

Jedinstvena formulacija krema za sunčanje jamči pouzdanu zaštitu od oštećenja stanica kože i prijevremenog starenja kože uzrokovanog suncem. Visoko učinkoviti UV-A i UV-B filtri nadopunjuju kompleks antioksidansa za zaštitu od infracrvenog A zračenja (IR-A). Ovo je takozvana trostruka zaštita od UV-A, UV-B i IR-A zračenja.

Nakon 3 godine istraživanja, Institut za zaštitu okoliša na Sveučilištu u Dusseldorfu, u suradnji sa njemačkom farmaceutskom kompanijom STADA , uspio je identificirati one antioksidante koji nas štite od štetnih učinaka infracrvenog A zračenja. Svi Ladival proizvodi za sunčanje pružaju potpunu zaštitu od UV-A, UV-B i IR-A zračenja, učinkovito sprječavaju prerano starenje kože, gubitak čvrstoće i gubitak elastičnosti kože, pojavu bora i druge štetne učinke na kožu te su izrazito vodootporni.

Zahvaljujući činjenici da Ladival proizvodi ne sadrže umjetne boje i parfeme naša posebna formula ispunjava najstrože dermatološke standarde na tržištu sa sredstvima za zaštitu od sunca.

Ladival proizvodi su ekološki prihvatljivi i udovoljavaju zahtjevima Havajskog zakona o zaštiti koralnog grebena* . Havajski zakon zabranjuje prodaju krema za sunčanje koje sadrže dva filtra: oksibenzon i oktinoksat, a na snazi je od siječnja 2021. godine. Ove tvari ugrožavaju koraljne grebene sprečavanjem rasta koralja i doprinose njihovom izbjeljivanju.